Strand & Fjord

Fjorden/ vesterhavet:

Er vejret til badebukser, tæppe og madkurv er der et utal af muligheder fra 15 – 30 min's kørsel herfra. I kan vælge mellem den familie og småbørnssikre fjord ( f.eks. Sorte bakker ved Ringkøbing eller Stadil fjord) eller hele den lange vestkystlinie med sand, bølger og klitter enten for dig selv eller på varme dage steder med tusind andre.

Badeland:

Er lysten eller vejret kun til indendørs badning er svømmehal, friluftsbad eller vandland indenfor 5 – 2o min's kørsel herfra. I Ulfborg, Holstebro og Ikast findes gode badelande for hele familien.

Har du/I surfbræt er der muligheder ved Ringkøbing fjord, ved Hvide Sande og i havet i Bork. Eksempelvis i Bork, er der også mulighed for at leje udstyr samt få undervisning. Se mere information på deres hjemmeside: Bork Havn

Efter 16/6 er der måske mulighed for at prøve kanosejlads på Hover å med en dags sejllads. Dette vil være mod betaling og kanonen hentes/ tilbageleveres på en adresse i Hover.

Der er altid mulighed for at mærke blæsten ved Vesterhavet, høre bølgernes energiske rullen og lege sig træt i klitterne. I kan gå ture ved fjordene, opleve det utrolige fugleliv f.eks. gåsetrækket forår/ efterår. I kan nyde udsigten fra de statsskovanlagte fugletårne eller fra grillpladser på strategisk velanlagte steder.

Vi henviser gerne til gode udflugtsmuligheder.
  Fjord

Copyright © 2014. Søs Rolighed & Børge Skytte. Nørregårdsvej 7, Muldbjerg. 6971 Spjald. Tlf.: 20259447 - 61705598. info@aah-ja.dk